Nuhören İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ve temel ilkeleri ve Atatürk milliyetçiliği doğrultusunda, genelde Türk Milletinin özelde içinde doğup büyüdüğü yörenin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini öğrenen, anlayan, özümseyen, koruyan, geliştiren ve gelecek nesillerine aktarabilen ailesini, yöresini, vatanını, milletini seven ve daima inanarak yüceltmek için çaba gösteren, ülkesine karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olup bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmek.

Misyon: Dinleme, düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; iletişime, kendini ifade edebilmeye ve paylaşıma açık, spor, müzik, resim gibi sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveninin, öz saygısının farkında olan ve kendini sevmeyi bilen, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine; içinde bulunduğu toplumunun ve sürekli olarak gelişmekte olan bilgi, bilim ve teknoloji dünyasının gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış bireylerin yetişmesine, onları hayata hazırlayabilen ortamları ve imkânları sağlamaya çalışmaktır.

Başarılar: 2023-2024 eğitim-öğretim yılı "24 Kasım Öğretmenler Günü" etkinlikleri kapsamında "Benim Canım Öğretmenim" temalı resim yarışmasında 4. sınıf öğrencimiz Fatma Nisa ÖZKUL üçüncülük elde ederek dereceye girmiştir.

Saatler: 08.50-14.10
Isınma: Sobalı (kömür)
Lojman: 0 - Lojman binası kullanılabilir durumda değil.
Servis Bilgisi: Kütahya Merkezden Aslanapa ilçe merkezine öğretmen ve memur servisi vardır. Fakat bu servislerin öğretmenler için köye ulaşımı yoktur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Anasınıfı 5, 1-2. sınıf 11, 3-4. sınıf 10 öğrenci.

WEB - https://774402.meb.k12.tr

Adres - NUHÖREN KÖYÜ MEVLANA MEVKİİ MEVLANA KÜME EVLERİ NUH ÖREN ILK OKULU NO 31 ASLANAPA / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim ( Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Nuhören Köyü merkezinde.

Ulaşım Öğretmenler kendi özel araçları ile ulaşım sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 11 km, il merkezine uzaklık 54 km